› Organitzador

Associació Aprenem

› Cartell


Cartell correblau

› Patrocinadors

Cierres Seguridad Bilma Duracell

› Col.laboradors

Escola La Salle Comtal 7Sports Cultivar Jovi Oxford Serralleria Solidària Decathlon TRAM Veri Consum Yamaha

› Amb el suport de

Run2Live BCN Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona

› CorreBlau

› Sobre l'esdeveniment

El CorreBlau 5k i 10k és una cursa solidària referent a la Ciutat de Barcelona que se suma al programa Construïm Capacitat per tal de fer possible la inclusió escolar i social dels infant i joves amb trastorn de l'espectre autista (TEA). És per això, que animem a tots/es els/les corredors/es a gaudir d'una activitat esportiva, popular i solidària i, d'aquesta manera, contribuir a la defensa dels drets de l'alumnat amb TEA.
Pots trobar tots els detalls de la prova en aquest enllaç, així com també pots veure el recorregut en aquest altre enllaç.

› Data i lloc de la cursa

El CorreBlau es celebrarà el dia 17 de novembre de 2019 al Parc del Fòrum , de Barcelona a les 10:00h.

› Inscripcions

Podeu realitzar la vostra inscripció Clicant AQUÍ. També podeu veure la llista d'inscrits a aquesta cursa fent click AQUÍ.

Els preus de la cursa són aquests:
    Fins el 2 de novembre a les 23:59h:
  • 5K: 12€
  • 10K: 15€
    A partir del 3 de novembre:
  • 5K: 14€
  • 10K: 16€
D'aquesta inscripció, part dels diners serviran per impulsar un projecte d'inclusió escolar d'alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l'Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya.

› Sobre l'Associació

L’ associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista neix l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els DRETS dels seus fills i filles i per defensar una atenció adequada a la seva especificitat.

A Aprenem creiem en un futur on és possible la plena inclusió de les persones amb TEA i l’acompanyament integral a les famílies. Un futur on aquesta afirmació passi de l’ideal a la realitat, on es garanteixin els drets de les persones amb TEA i es disposi dels recursos i suports necessaris per a fer-ho possible.

Podeu contactar amb l'Associació mitjançant aquests enllaços:
Pàgina web
Twitter
Facebook
Instagram

› Donacions

Si desitges fer una donació per la causa, ho pots fer en la mateixa pàgina per inscriure's, només has de canviar la modalitat d'inscripció (la primera opció del formulari) a Dorsal Zero.

Moltes gràcies!

› Contacta

Si vols contactar amb nosaltres pots enviar un mail a info@7sports.es
© 7sports 2015