Sant Mateu Xtrail

La SantMateu Xtrail és una prova de Trail Running que es cel.lebra el segon cap de setmana de Gener i recòrrer els millors indrets  del Parc de La Serralada Litoral.
 
La prova dur el nom de la petita i enigmàtica Ermita de Sant Mateu, un llogaret increïble que és el punt de reunió de la multitut d’esportistes que gaudeixen de la natura al nostre poble.
 
Uns metres més avall després d'un frondós corriol trobem la font del mateix nom, parada obligada de totes sortides i les excursions de la zona.
 
La Sant Mateu Xtrail resumeix l'esperit de les proves de Trail Running de 7SPORTS.  Màxima presència de corriols que transporten el nostre participant a la millor experiència durant tota la cursa.
Acostem la prova al major nombre de participants i per això oferim 3 recorreguts I una marxa popular. 25k-15k-10k  i tast de 6k( marxa).

Tú coneixes les teves possibilitats i construeixes el teu repte escollint la teva distància.

Les proves Xtrail incorporen dues categories especials per atendre les noves característiques dels participants.
Incorporem d'una banda la categoria  XTRAIL TEAMS, que premia la participació dels equips. Creiem que la unió fa la força i en companyia el nostre esport es millor i amb aquest premi volem afavorir l´esperit de companyonia.
També incorporem la categoria per major de 60 anys donant sortida a la creixent participació de persones d´aquesta edat.
 
Tot pensat perqué els corredors i corredores populars gaudeixin d'un matí festiu , d'esport i muntanya.
©2023 7Sports. Tots els drets reservats.

Search